UPDATE. Klaus Iohannis: „Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem încă o rundă”

-


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seară, că  PSD-ul nu trebuie să mai ţină România captivă în trecut, dar nu este încă pasul decisiv, întrucât mai este de lucru.

 

„Au fost ani de lucru şi am ţinut piept împreună PSD-ului. Victorie! Am reușit să învingem PSD mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD. Datele arată că milioane de români din țară și diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală”, a declarat Klaus Iohannis.

Potrivit acestuia, românii au votat nu pentru un candidat anume, ci pentru o Românie normală.

„Am crezut mereu în români și în participarea lor. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, în primul rând liberalilor și votanților de dreapta. Dar și celor care nu cred într-un partid anume, dar își doresc o Românie normală. Lupta noastră nu ține de o etichetă de partid, este pentru îndepărtarea totală a PSD de la putere, să nu mai țină România captivă și prizonieră în trecut. Nu este însă pasul decisiv încă, pentru că mai este de lucru. Dacă PSD ar fi continuat asaltul împotriva instituţiilor, România s-ar fi întors în anii 90. Poate nici nu am fi avut alegeri. Noi i-am oprit. Noi împreună cu românii. Această decizie este decizia acestui an: decizia de a opri definitiv PSD care a început  la europarlamentare și  referendum. Atunci au arătat românii că nu mai doresc PSD, ci calea europeană”, a adăugat preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, acesta a mai spus că moțiunea de cenzură și instalarea guvernului liberal Orban au arătat PSD că nu mai au majoritatea.

„O apreciere deosebită pentru munca deosebită depusă de guvernului lui Ludovic Orban astăzi. Și în țară și în străinătate votul a decurs într-o ordine impecabilă. Mai avem o luptă, mai avem un pas peste două săptămâni. Pentru turul 2 le spun celor care au fost în stradă alături de mine: veniți la vot pentru că lupta voastră să nu fi fost în zadar, să înlăturați PSD definitiv de la putere”, a conchis Klaus Iohannis.

Citeşte şi:

EXCLUSIV. FOTO. Poliţia, arbitru electoral în comuna Vâlcele? Coarnă (SNPPC): „Nu există nici un motiv ca Iorga să trimită dispozitivul de rezervă acolo”

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.