UPDATE: Ionuț Mișa va conduce Fiscul

-


UPDATE 15.10: Decizia de numire a fostului ministru al Finanţelor Ionuţ Mişa în funcţia de preşedinte al ANAF în locul Mirelei Călugăreanu a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Știre inițială

Fostul ministru de Finanțe Ionuț Mișa ar putea ajunge în fruntea ANAF.  Informația a fost confirmată de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

”Propunerea a fost înaintată premierului și vom discuta după aceea. Are o săptămână să prezinte un plan responsabil”, a spus ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici.

Mişa este în prezent director al Direcţiei mari contribuabili din ANAF şi a ocupat şi funcţia secretar de stat la Finanţe în Guvernul Grindeanu.

Marţi noaptea, Gelu Diaconu, fost şef al ANAF, scria pe pagina sa de Facebook că numirea lui Mişa în funcţia de preşedinte al ANAF ar putea fi confirmată miercuri dimineaţă.

“În timpul mandatului de ministru a lui Ionuţ Misa s-au făcut cele mai grave erori de politică bugetar-fiscală de la Revoluţia din 89 încoace. Consecinţele sunt aproape ireparabile. Tot sper ca nu este un blestem al poporului român şi că venirea lui ca şef al ANAF este doar un zvon al prietenilor lui Pablito. Sper…Poate se schimbă ceva până la publicare în MO!!! P.S. Mai vreţi un nume: Alex Drăghici- Vicepreşedinte colectare”, scria Diaconu.

Citește și:

Avertismentul unui fost ministru. Specialiștii care ar putea rezolva problema infecțiilor din spitale, bătaia de joc a legii salarizării


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.