Ipocrizia vibratorului creștin românesc

-


De ceva timp au loc proteste creștinești la Muzeul Țăranului Român unde-s difuzate diverse filme. Premiate, dar nici nu mai contează. Știm că hipsterimea vestică adoră subiectele dure est europene: homosexualitate, comunism, discriminare, avorturi… Fetișul lor cinematografic.

Problema e că nu mai poți vedea un film despre gay, SIDA și țigani că-ți urlă românii verzi în ceafă și afișează banere anti-Soros.

Ce mă distrează, pentru că-i amuzant, e faptul că la nici 50-100 de metri de MȚR se întâmplă lucruri și mai „nasoale”.

La un minute de mers pe jos de MȚR se află unul dintre cele mai mari studiouri de video-chat din România. Acolo nu mai protestează creștinii. Să nu-mi spuneți că nu știu de el că nu vă cred. Printre toți habotnicii ăia colcăie frustrarea și insatisfacția sexuală. Sigur unul dintre ei își pierde capul și banii privind noaptea târziu la tinere speranțe.

De ce nu urlă și la fetele care-și bagă diverse prin diverse? Pentru că-i (relativ) ok. Măcar aduc un ban în casă, nu? Măcar mimează un contact sexual heterosexual. Hai s-o spunem pe șleau: se masturbează creștinește. Ba chiar promovează valorile creștine urlând la punctul de maximă audiență „O, Doamne! O, Iisuse Hristoase!”.

Creștinește vorbind, ele-s sfinte în comparație cu un film despre gay.

Și apoi, ce să mai spunem de Guvern. În proximitatea MȚR-ului, la nici 200 de metri. Pentru unii acolo se fac cele mai mari scârbăvnicii din țară, dar pentru creștinii protestatari e doar o hoție creștinească.

Orice-i mai bine decât un film cu gay. Chiar și un guvern de onaniști.

Mai puteți citi și:

Schimbări în fruntea ANAF după nebunia cu Declarația 600


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.