Jurnalistul Rareş Bogdan, indignat că Dragnea l-a sacrificat pe Popa de dragul UDMR

-


Jurnalistul Rareş Bogdan este de părere că fostul ministru al Educaţiei, Valentin Popa nu a făcut decât „să-i înveţe pe copilaşi şi limba statului ai căror cetăţeni sunt”, iar liderii UDMR s-au folosit de această chichiţă, pentru „a forţa demiterea acestuia din Guvern”.

 

„Îi apreciez gestul domnului Popa. Îmi pare rău că dânsul nu s-a împrietenit mai bine cu limba română. Este un gest de normalitate, de decenţă. Ce a cerut domnul Popa, până la urmă, celor de la UDMR? Să-i înveţe pe copilaşi şi limba statului ai căror cetăţeni sunt. Domnii învăţători maghiari doreau să predea limba română, unii dintre ei fără să ştie limba română. Cei de la UDMR au prins chichiţa, bazându-se pe faptul că Liviu Dragnea e în stare să vândă orice, doar ca să se salveze de la puşcărie, au forţat demisia unui ministru care a refuzat să semneze o Ordonanţa prin care se revenea la situaţia de dinainte de august 2018. Este ruşinos! E o dovadă că lui Dragnea nu-i pasă de România”, a declarat Rareş Bogdan, la postul Realitatea tv.

Potrivit acestuia, dacă locuieşti în România este obligatoriu să cunoşti limba română.

„Îi pasă doar de viitorul lui personal. Aici e o chestiune cu Hunor, care e în cârdăşie cu acest Guvern. Oferă minorităţii maghiare aceste bule, care să acopere nerealizările economice. Aici, în România, trebuie să cunoşti limba română. Eşti obligat să ştii româneşte. Dacă vor să trăiască aici, trebuie să ştie română!”, a adăugat Rareş Bogdan.

Ministrul Educației Valentin Popa și-a depus demisia, joi, după ce a fost atacat de UDMR, care a suspendat protocolul de colaborare cu PSD, forţându-i mâna lui Dragnea ca să-l demită.

Citeşte şi:

Ministrul Educației Valentin Popa a demisionat 

Cine i-ar putea lua locul fostului ministru al Educaţiei?

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.