Kerber şi-a reluat colaborarea cu antrenorul care a ajutat-o să ajungă lider mondial WTA

-


Tenismena germană, Angelique Kerber şi-a reluat  colaborarea cu antrenorul Torben Beltz, cu care a câştigat două Grand Slam-uri şi a ajuns lider mondial WTA, scrie Agerpres.

 

Kerber a renunţat la serviciile lui Beltz în 2017, când a înregistrat mai multe rezultate slabe, după ce câştigase în 2016 atât Australian Open, cât şi US Open, urcând pe primul loc în clasamentul WTA în luna septembrie.

De asemenea, sportiva de origine germană a câştigat al treilea ei Grand Slam în 2018, la Wimbledon, cu ajutorul antrenorului belgian Wim Fissette, de care s-a despărţit la finele anului.

Din 2017, Kerber a mai avut colaborări cu Rainer Schuettler şi Dieter Kindlmann, înainte de a relua legătura cu Beltz. În acest an, sportiva germană a jucat doar la Australian Open, unde a ajuns până în optimi. Ea a suferit apoi o accidentare la coapsă, care nu i-a permis să revină pe teren înainte ca pandemia de coronavirus să întrerupă sezonul WTA în luna martie.

În momentul de faţă, aceasta ocupă locul 21 în clasamentul mondial şi nu participă la turneul de la Palermo, care marchează reluarea sezonului începând cu 3 august. Beltz, care a antrenat-o pe Kerber în perioadele 2004-2013 şi 2015-2017, a lucrat ultima oară cu croata Donna Vekic, sfert-finalistă în 2019 la US Open.

Citeşte şi:

De ce s-a retras Simona Halep de la turneul WTA de la Palermo? „Fricile mele…”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.