Iohannis și Patriarhul Daniel l-au felicitat pe Regele Mihai la împlinirea vârstei de 95 de ani

-


Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, marți, un mesaj de felicitare Regelui Mihai I, în care afirmă că acesta va fi mereu un simbol pentru români și își exprimă speranța că Familia Regală va rămâne și pe viitor un reper de identitate pentru poporul român.

„Cu prilejul aniversării vârstei de 95 de ani, am marea bucurie să adresez majestății voastre cele mai calde și sincere urări de sănătate. Pentru demnitatea cu care ați apărat întotdeauna România sunteți și veți fi mereu un simbol pentru români. Ați demonstrat, prin acțiunile întreprinse, că v-ați dedicat viața întreagă națiunii. Pe această cale, îmi exprim toată încrederea că Familia Regală va rămâne și pe viitor un reper de identitate pentru poporul român”, se arată în mesajul transmis de șeful statului Regelui Mihai I.

De asemenea, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis marți un mesaj Regelui Mihai I, urându-i sănătate și ajutor sfânt de la Dumnezeu.

„Cu prilejul aniversării zilei de naștere, avem deosebita bucurie de a Vă adresa alese urări de sănătate dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu. Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Dăruitorul vieții și al tuturor binefacerilor, să pogoare în sufletul și viața Majestății Voastre belșug de roade alese și binecuvântate! Întru mulți și fericiți ani, Majestatea Voastră!”, se arată în mesajul Patriarhului BOR.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.