Klaus Iohannis a semnat decretul privind interimatul lui Marcel Ciolacu la Apărare

-


Şeful statului a semnat, marţi, decretul de numire al vicepremierului Marcel interimar la ministerul Apărării. De asemenea, Klaus Iohannis a mai semnat şi decretul privind eliberarea din funcţie a ministrului demisionar al Apărării, Adrian Ţuţuianu.

Adrian Țuțuianu şi-a prezentat, marţi, demisia de la conducerea ministerului Apărării, invocând “proasta comunicare”pe subiectul plăţii salariilor şi soldelor  militarilor pe luna în curs, potrivit agerpres.

La rândul său, premierul Mihai Tudose i-a acceptat demisia și ulterior a precizat că nu sunt probleme la bugetul de stat şi  Guvernul va efectua  o rectificare bugetară pozitivă.

“Ministerul de Finanțe a spus că acolo ceva se întâmplă greșit. Acea alocație de hrană pe care o primesc militarii nu este normal și corect să se dea în prima jumătate a lunii pentru toată luna, că este o plată în avans și recomandarea Ministerului de Finanțe este ca acea plată să se dea la sfârșitul lunii. Și de aici încolo unii au înțeles altceva”, a conchis Mihai Tudose.

Citeşte şi: Clarificările premierului după demisia ministrului Apărării

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.