Kristina Mladenovic, „noua regină” a probei de dublu feminin

-


Tenismena Kristina Mladenovic continuă să fie într-o formă de zile mari la dublu feminin, după ce a  câştigat, duminică, trofeul probei de la Roland Garros 2019, alături de Timea Babos, trecând fără emoţii, în două seturi, cu  scorul de: 6-2, 6-3, de perechea chineză. Saisai Zheng – Yingying Duan.

 

Franţuzoaica este neînvinsă la dublu începând de la meciul decisiv din semifinala Fed Cup cu România, câştigat alături de Caroline Garcia în faţa Simonei Halep şi a Monicăi Niculescu, prin care echipa franceză s-a calificat în finala competiţiei pe naţiuni din tenisul feminin, cu Australia, scrie prosport.

În momentul de faţă, Mladenovic a devenit a treia tenismenă franceză care a reuşit să câştige a doua oară Roland Garrosul, după Francoise Durr şi Gail Chanfreau. De asemenea, aceasta a urcat pe locul 1 WTA la proba de dublu, urmând îndeaproape performanţa Juliei Halard-Decugis.

De asemenea, Kristina Mladenovic a cunoscut un adevărat reviriment de când lucrează alături de Sascha Bajin, fostul antrenor al lui Naomi Osaka. Dacă în primele 4 luni ale anului, „Kiki” a câştigat 5 meciuri, în ultimele două luni, tenismena franceză şi-a adăugat 11 victorii. Astfel,  Mladenovic a ajuns în sferturi la Roma Open, iar la Roland Garros a câştigat finale probei de dublu feminin.

Citeşte şi:

Noul clasament WTA după Roland Garros. Simona Halep, în cădere liberă

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.