UPDATE.La un pas de tragedie. Două trenuri au deraiat. Un altul este blocat în halta Leu

-


UPDATE 10.59: Trenul interregio 1696 Timișoara -București staționează de circa 217 minute în halta Leu regionala Craiova, din cauza unui vagon defect. Trenul trebuia să ajungă în București la ora 08.25, au declarat pentru Jurnaliștii.ro, surse din cadrul CFR.

Două trenuri, dintre care unul de călători şi unul care transporta cereale au deraiat, duminică dimineaţa, în judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, o persoană fiind rănită uşor. În ambele cazuri, se fac cercetări pentru a se stabili cauzele producerii evenimentelor, informează Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar este blocat pe Secţia de cale ferată 202 între localităţile Subcetate şi Boieşti, din cauza unui tren (IR. 1821) care a deraiat.

Trei vagoane din şase au părăsit şina de cale ferată.

„În tren se aflau circa 120 persoane. Din datele furnizate de conductorul trenului rezultă că nu sunt persoane rănite”, a transmis Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Mai multe echipaje de pompieri de intervenţie si de descarcerare, echipaje medicale SMURD si ambulanţe au fost trimise în zonă.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 930 este întreruptă la kilometrul feroviar 13+300 de metri, între staţiile CF Berzovia şi Oraviţa (judeţul Caraş-Severin), după ce şase dintre cele nouă vagoane ale trenului marfar 69498 (operator privat, care se deplasa pe relaţia Grădinari – Timişoara Nord) au deraiat, din motive tehnice. Trenul transporta cereale, iar mecanicul este în siguranță.

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.