Lady Gaga, despre duetul cu Bradley Cooper de la Oscar: „V-am păcălit!”

-


Lady Gaga a lămurit joi seara în emisiunea lui Jimmy Kimmel momentul intim pe care l-a avut alături de Bradley Cooper la Gala Premiilor Oscar, precizând că a fost doar un act artist şi nimic mai mult, scrie ştiridinmoldova.com

 

„Sunt un artist și cred că noi am făcut o treabă bună… V-am păcălit!”, a subliniat diva americană, după ce în presa de peste Ocean au apărut zvonuri potrivit cărora iubita lui Cooper, modelul Irina Shayk ar fi încetat să îi mai urmărească contul de Instagram.

Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat împreună în pelicula „A Star Is Born”, film care marchează debutul regizoral și muzical al actorului și totodată primul rol în cinematografie al cântăreţei.

Cei doi au făcut senzație la Premiile Oscar, după ce au interpretat împreună cântecul de pe coloana sonoră a filmului, „Shallow”, melodie recompensată cu premiul Oscar pentru „Cea mai bună piesă originală”.

Spre finalul piesei, actorul i s-a alăturat divei la pian, iar cei doi s-au privit îndelung  ochi în ochi, unul lângă altul.

Citeşte şi:

Diva lui Pedro Almodovar, în spectacolul autobiografic al designerului Jean Paul Gaultier

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.