Vasilescu, după ce a fost respinsă de președinte: „Eram foarte calificată pentru ministerul Transporturilor. Iohannis, un om ranchiunos”

-


Lia Olguța Vasilescu, pe care Klaus Iohannis nu a vrut-o în fruntea Transporturilor, a declarat, miercuri, că era „foarte calificată pentru acest minister”, deoarece, atunci când a fost primar al Craiovei a avut o bună absorbție a fondurilor europene, problemă cu care se confruntă și Ministerul Transporturilor.

 

Câteva delcarații:

Eram foarte calificată pentru acest minister.

Când eram la Craiova am absorbit multe fonduri europene si eu știu că și ministerul Transporturilor are probleme pe această parte.

Știam că voi fi respinsă pentru că președintele este un om ranchiunos

Dacă mă uit la cariera mea politică, cred că am lăsat ceva în urmă. Nu pot spune același același lucru despre domnul Iohannis.

Ieri, a fost o discuție în BPN și au fost mulți coelgi care s-au exprimat că ar fi fost bine să merg de la început la Dezvoltare. Votul se dă în CeX.

Lia Olguța Vasilescu și Ilan Laufer sunt două dintre propunerile PSD pentru funcțiile de miniștri ai Transporturilor și Dezvoltării pe care Klaus Iohannis le-a respins.

Citește și: Şova îşi continuă programul la Transporturi. „Nu mi s-a reproşat activitatea de la minister”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.