Liberalii vor să „igienizeze” clasa politică de oameni precum Cătălin Rădulescu. Deputatul i-a jignit fără precedent pe medici și pe profesori

-


După ce i-a jignit în cel mai abject mod pe medici și pe profesori, deputatul PSD Cătălin Rădulescu continuă să fie sancționat dur . „Aare un comportament politic primitiv. Medicii nu sunt plătiți cu salarii mai mari pentru a fi cumpărați de PSD, ci pentru munca lor”, susține și deputatul PNL Antoneta Ioniță.

 

Declarația deputatului Cătălin Rădulescu referitoare la medici și profesori arată exact modul toxic de gândire al PSD. Domnule Cătălin Rădulescu, medicii și ceilalți angajați din sistemul bugetar nu au primit salarii mai mari pentru a fi cumpărați la alegeri, ci pentru munca pe care o depun! Îmi este greu să spun ce este descalificant în comportamentul și așa reprobabil al domnului Rădulescu, această ultimă declarație fiind doar unul dintre exemplele de comportament politic primitiv.

Din păcate, afirmațiile lui Cătălin Rădulescu demonstrează jocul de culise, devoalează că, în realitate, acestea au fost calculele guvernanților, și nu dorința firească de a respecta munca unor oameni și de a le reda acestora demnitatea pe care o merită. Românii nu s-au înșelat la vot, iar o dovadă este și atitudinea acestui parlamentar PSD!

Sper că, în curând, această majoritate politică- ai cărei lideri sunt din aceeași categorie cu domnul Rădulescu- să fie schimbată. Dincolo de primitivismul despre care vorbeam, rămâne întrebarea pe care i-o pun domnului Rădulescu, absolvent al unei facultăți de medicină: cum este posibil să te adresezi astfel unor oameni care au muncit pe brânci, câte 22-25 de ani, pentru a deveni specialiști și pentru a salva vieți? Cum este posibil să inviți medicii să plece din țară sau să trimiți profesorii la cules de portocale, când criza de medici și de cadre didactice este o realitate cu care sistemul sanitar și școala românească se confruntă?

Știe, oare, domnul Rădulescu că aceste majorări salariale atât de clamate s-au oprit doar la spitale și policlinici și nu au ajuns și la rețeaua medicilor de familie, principala verigă care se ocupă de sănătatea populației? Ceea ce s-a întâmplat este o rușine și nimic nu justifică un astfel de comportament.

PNL a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură în această sesiune parlamentară și am speranța că și restul partidelor din Opoziție se vor alătura demersului nostru, pentru ca, prin această moțiune, să “igienizăm” clasa politică de oameni precum Cătălin Rădulescu. 

Deputatul PSD, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, a reacţionat dur luni după condamnarea cu executare primită de Liviu Dragnea şi le-a cerut medicilor ca să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom  face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a declarat Rădulescu.

De asemenea, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu a fost condamnat definitiv în 2016 la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni de corupție.

Citeşte şi: Un polițist le ia apărarea medicilor și profesorilor după ce Rădulescu i-a jignit: „Mergem la bancomat şi apoi tu ieşi din politică, ok?”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.