UPDATE. FOTO. VIDEO. Podul Londrei, închis de poliţie. Cinci persoane, rănite

-


UPDATE 17.15: Cinci persoane ar fi fost rănite în incidentul de pe Podul Londrei, anunță BBC, care citează surse din poliție.

Podul Londrei a fost închis de poliție vineri seara, după ce s-au auzit focuri de armă în zonă. De asemenea, BBC anunță că un grup de bărbați ar fi fost implicați într-o bătaie pe pod. Poliția a ajuns la fața locului și s-au auzit focuri de armă.

sursa foto: digi 24

Poliția Metropolitană a confirmat că se confruntă cu un incident pe Podul Londrei.  Un clip video postat pe Twitter arată intervenția forțelor de ordine și o persoană întinsă pe jos.

„Poliţia a fost chemată la ora 1.58 p.m. la locul unei înjunghieri în apropiere de Podul Londrei. Un bărbat a fost reţinut de poliţie. Credem că un număr de oameni au fost înjunghiaţi”, potrivit unui comunicat de presă, emis de Poliţia britanică.

Martori au declarat pentru media britanice că poliţia a sosit la scurt timp după ce s-au auzit focuri de armă. Conform unei surse de securitate citate de Reuters, se crede că o persoană a fost înjunghiată pe Podul Londrei, iar poliţia l-a împuşcat pe suspect.

Anterior, un purtător de cuvânt al poliţiei declarase că „se pare că cineva a fost împuşcat”. În schimb, serviciul de ambulanţă a declarat un incident major şi a trimis mai multe echipaje la faţa locului.

 

Citeşte şi:

Când Arafat e aproape zero

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.