Lovitură pentru Gabriela Firea. Pe cine a delegat Guvernul în funcţia de prefect al Capitalei după destituirea Speranţei Cliseru

-


Sever Romulus Stana va prelua temporar funcţia de prefect al Capitalei, după ce Ministerul de Interne a demis-o în decembrie pe Speranţa Cliseru. Acesta a fost detaşat la Prefectura Capitalei miercuri printr-o decizie a Guvernului de la ANSVSA.

 

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit,miercuri, pe Stana Sever Romulus în funcția de prefect al Bucureștiului care a mai ocupat funcția de consilier al primarului Sectorului 6 și de consilier al ANSVSA.

Numirea lui Sever Romulus Stana în funcţia de prefect vine după ce Speranța Cliseru a fost eliberată din funcție în luna decembrie a anului trecut. Decizia a fost luată printr-o hotărâre de guvern iniţiată de Ministerul Afacerilor Interne.

Aceasta este o apropiată a Gabrielei Firea, primarul Capitalei, care și-a pierdut toate funcțiile din PSD în urma conflictului cu Liviu Dragnea. Cliseru a contrazis-o pe Carmen Dan în declaraţii, după tragicele evenimente din 10 august.

Vom reveni.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.