Ludovic Orban merge pe mână lui Andrei Năstase în alegerile pentru Primăria Chișinăului

-


Președintele PNL este de părere că Andrei Năstase, candidatul PPDA-PAS, în alegerile parțiale pentru primăria Capitalei moldave este ”singura șansă pentru o administrație cinstită la Chișinău,care să asculte nevoile reale ale cetățenilor”.

„Ca președinte al PNL sunt alături de Andrei Năstase, de Maia Sandu și de toți oamenii de bună credință care se luptă să ofere locuitorilor RM șansa la o viață normală, decentă și șansa la prosperitate, garanția unui drum european în care fiecare locuitor al RM să ajungă să trăiască așa cum trăiesc locuitorii națiunilor europene. Știu cu Andrei Năstase a pornit într-o bătălie grea, într-o bătălie în care trebuie să înfrunte adversari care nu se dau în lături de la nimic, care sunt în stare să mintă, să manipuleze, care sunt în stare să ofere nu o viață mai bună cetățenilor, ci să ofere doar minciuni și promisiuni fără nicio acoperire”, a declarat Ludovic Orban, scrie jurnal.md.

Potrivit acestuia, apartenența la PPE este o garanție de sprijin pentru toate proiectele pe care le va iniția Andrei Năstase pentru locuitorii Chișinăului.

„Platforma DA, Partidul Acțiune și Solidaritate sunt partenerii noștri. Suntem împreună în cea mai puternică familie europeană, familia Partidului Popular European, care reprezintă o garanție de sprijin pentru toate proiectele pe care le va iniția Andrei Năstase pentru locuitorii Chișinăului. Îi urez succes, un succes care va fi al fiecărui locuitor bine intenționat al Chișinăului. Și nu uitați când intrați în cabina de vot, nu vă vede nimeni decât Dumnezeu”, a adăugat Ludovic Orban.

 La rândul său, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu declara că Andrei Năstase este singurul candidat capabil să rezolve problemele urbei de peste Bâc și să crească standardele de viață ale locuitorilor capitalei moldave.

Citește și: 

Iohannis, mesaj de Ziua Veteranilor de Război

 

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.