Macron nu mai prezintă simptome de coronavirus

-


Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, care a fost testat pozitiv la COVID-19 la 17 decembrie, „nu mai prezintă simptome” şi prin urmare izolarea sa de şapte zile se poate încheia, a transmis joi Palatul Elysee într-un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Macron, în vârstă de 43 de ani, se afla în autoizolare la o reşedinţă prezidenţială din La Lanterne, situată în apropiere de Palatul Versailles.

Acesta a avut dureri de cap, o tuse seacă şi s-a simţit obosit timp de mai multe zile, însă starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit începând de miercuri. El a transmis informări zilnice cu privire la evoluţia stării sale de sănătate, aminteşte EFE.

De asemenea, Macron le-a urat sărbători fericite compatrioţilor săi şi le-a amintit importanţa prudenţei în timpul perioadei de sărbători. Acesta a insistat că ţara, care a înregistrat aproape 62.000 de decese şi 2,5 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, trece printr-o „perioadă specială” şi şi-a exprimat încrederea că francezii vor putea „ţine piept virusului”.

Președintele francez Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru Covid-19 pe 17 decembrie.

”Președintele Republicii a fost diagnosticat astăzi pozitiv pentru Covid-19. Diagnosticul a fost pus în urma unui test PCR făcut după apariția primelor simptome”, arăta Palatul Versailles.

Citește și:

Israelul va impune duminică al treilea lockdown parțial


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.