Magda Vasiliu îi îndeamnă pe români să nu mai cotizeze la Sănătate: Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul

-


Jurnalista Magda Vasiliu, aflată la o clinică din Italia cu băiețelul ei care se tratează de cancer, critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România și îi îndemană pe români să nu mai achite asigurarea de sănătate de care depind însă serviciile medicale oferite gratuit de către sistem.

Redăm mai jos postarea jurnalistei: ” L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca şi mine e la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii/asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro după doar 4 (!) luni de cotizaţie la sănătate! În ce tara trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!! Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!

În România, pentru a beneficia gratuit de servicii medicale, trebuie să cotizezi la sistemul de Sănătate, iar sumele de bani pe care le dai la stat ca CASS depind de valoarea salariului minim brut, respectiv 1900 de lei.

Citește și:

Replici dure între Dragnea și Ponta


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.