Mai bine să ieșim din UE

-


Fostul SRI-ist Daniel Dragomir, condamnat și anchetat în dosarul Black Cube, și-a făcut un PSD mic și urlă să ieșim din UE. În același glas, dar având în spate PSD-ul original, Liviu Dragnea spune că n-o să se facă „ghiocel” în fața Uniunii. Vise de păpădie.

Până la urmă, ăsta e mersul firesc al lucrurilor. PSD-ul și-a făcut strategia pe mai mulți pași și referendumul anti-gay de acum e doar un zvâc dacă privim coregrafia în ansamblu.

Testând pasivitatea societății pro-europene (generația #boicot), Dragnea&co. se asigură că-n eventualitatea unui referendum anti-UE n-o să iasă pro-europenii din case, aceștia fiind convinși că schimbă țara prin #-uri, glumițe deștepte și pasiv agresivitate online.

Așa se pun bazele unei dictaturi venite „democratic”. Îi faci pe potrivnici să stea. Încruntați, dar să stea.

Și, până la urmă, empatizând cu pătura groasă a ceea ce reprezintă PSD-ul, ce mare brânză ne-a dat nouă Uniunea Europeană? Că de când suntem cu ei am avut doar de suferit, nu? Ne-au plecat valorile și tinerii. Din cauza lor au plecat, că a dat UE sărăcie la noi și bogăție la ei. UE l-a dat pe Soros și acum vor să ne dea și homosexualitate în copii.

Tot UE a avut ca plan să distrugă fabricile țării și să facă mall-uri. UE a luat resursele și ăia de la Bruxelles se plimbă în mașini de lux alimentate cu petrol din țărișoara noastră.

Cu puțină sforțare am putea compune romane întregi de suferință națională și cum ne-a țepuit Uniunea, noi fiind tot săraci. „Să ne dea și nouă autostrăzi, salarii ca la ei și prețuri mici!”. Ce? Aveți naiva impresie că nu mulți români gândesc așa?

În aceste condiții, vine Dragnea călare pe un SRI-ist alb și taie cu sabia lui Damucles prin nenorociții de la Bruxelles care ne spun ei nouă cum să ne conducem nevoile și neamul. Ăia care n-au vrut să ne mai lase să facem țuică la cazan în curte, mici cu bicarbonat de sodiu ca pe vremea lu` bunelu` și câte și mai câte. Ăia care ne bagă pe gât mâncare cu E-uri, care ne fură legumele la preț de nimic și ne dau roșii fără gust. Păi să nu-i pună tătuca Dragnea la locul lor?

Vinovați? Mulți. Dar nu poți da vina pe ăia răi că și-au făcut treaba. Adică au conservat ignoranța. Așa că tot ce poți face e să-i apostrofezi pe cei care în fața unor momente tensionate își pun mâinile în șold a supărare, și-ți spun că nu ies din casă în momentele importante.

În fața acestor protestatari moderni, care-ți dau felație pe cartoane și ziduri, te fac din like-uri pe Facebook și te lovesc în chakre cât e ziua de lungă, nu-ți rămâne decât să-ți faci treaba liniștit. Și, inevitabil, să scoți țara din UE. Poate chiar și din galaxie. Cine să se opună? Și ce ne-a dat nouă Uniunea?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.