Managerul de la Spitalul Județean Târgoviște le-a cerut medicilor să participe la mitingul PSD în semn de mulțumire pentru creșterea salariilor

-


PSD organizează duminică un miting la Târgoviște, începând cu ora 12.00, iar printre cei care vor participa la manifestare se numără și medicii de la Spitalul Județean Târgoviște. Aceștia au fost înștiințati în legătură cu „programul” de duminică printr-un SMS. Managerul unității Claudiu Dumitrescu consideră această participare o normalitate în contextul creșterii salariilor de către PSD, iar „un lucru bun trebuie lăudat”.

 

„Mesaj de la dl. manager, după şedinţa fulger de azi de la ora 15.00, să aibă (…) persoane la mitingul organizat în Târgovişte, duminică, 19 mai, în jurul orei 12.00, pe platoul Prefecturii, când se lansează echipa PSD pentru alegerile EURO…(…)”, scrie în mesajul transmis către angajații spitalului.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean Târgovişte,  susține că nu a fost nicio şedinţă cu un astfel de caracter formal.

Din punctul meu de vedere este un lucru absolut normal, şi susţin public oriunde şi oricui, ca în momentul în care se întâmplă un lucru bun, mă refer la reparaţia morală pentru prima dată în ultimii 50 de ani, să fie lăudat şi scos în public.

În ţara asta s-a ajuns ca normalitatea să fie anormal şi invers.

Consider din punctul meu de vedere că pentru un medic, participarea la un astfeld e miting este absolut normală, având în vedere că veniturile au crescut substanţial, extrem de favorabil.

Chiar dacă consideraţi că guvernarea are rolul normal de a face ca lucrurile să iasă bine, în anii trecuţi nu s-a întâmplat, s-a întâmplat acum şi este foarte bine”, a declarat Claudiu Dumitrescu, potrivit Digi24.

„Din punct de vedere uman şi individual, poţi participa la un astfel de miting în semn de mulţumire. La noi în ţară nu mai există noţiunea de mulţumire, doar de protest, de la Revoluţie până acum trei ani nu s-au întâmplat lucruri bune”, a afirmat Claudiu Dumitrescu.

Claudiu Dumitresccu a fost consilier PNL, care s-a răzvrătit împotriva partidului într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Municipal, iar ulterior, drept răsplată, el a primit funcția de manager al Spitalului din Târgovişte, notează presa locală.

Citește și: Despre „cancerul” din sistemul sanitar. Povestea tulburătoare a unei asistente care a muncit pe brânci peste patru decenii


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.