Masonii cu vrăbii

-


Ce poate fi mai potrivit în această perioadă de concedii în care nimic nu se mai întâmplă, decât noile aventuri ale lui Secureanu, acum în arest la domiciliu. Hotărât lucru, dacă în următoarele zile Trump nu mai face o nefăcută sau un alt preot de pe la noi nu se arată homosexual, trebuie să dezbatem serios subiectul amantului Vrăbiuței.

Eu nu o să mă leg însă de amantlâcurile acestuia. Nici de infracțiunile lui de delapidare și luare de mită.

Eu o să vorbesc despre o chestiune mai gravă, trecută cu vederea de către colegii din presă. Desigur, în presă, trecutul cu vederea are părți comune cu Rugăciunea Iertării, mai precis cu acea parte a ei în care se specifică intenția: ,,cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință’’.

Aceasta este însă altă discuție.

Astăzi voi vorbi despre apartenența lui Secureanu la masonerie. Această apartenență este de altfel promovată în mod ostentativ chiar de el. Este trecută în CV-ul dumnealui, iar dacă dai căutarea numelui său pe internet, prima fotografie în care apare este una în care doctorul este imbracat într-o pelerină neagră, cu cruce, probabil un soi de om-liliac printre păsăricile de pretutindeni.

Stai deci și te gândești la oamenii care formează diversele loji masonice din România. Căci vorba ceea: a tunat și i-a adunat. Unii dintre ei sunt maneliști cu patalama. Alții, actori de mâna a treia. Alții, directori și directorași de tot soiul. Alții, politicieni căutați de DNA sau oameni de afaceri ale căror afaceri au scandalizat întregul popor. Ce fac toți acești indivizi acolo? Cu ce se ocupă?

Ei spun că se ocupă cu binele. Că, nu-i asa, până la urmă binele învinge. Dar ce bine ne-au făcut nouă această armată de oameni ,,de bine’’ în ultimii aproape 30 de ani? Nu cunoaștem spitale, licee și universități construite de masoni. Dar cunoaștem spitale, licee și universități conduse de masoni. Nu cunoaștem autostrăzi și fabrici construite de masoni. Dar cunoaștem masoni care nu doar că nu au costruit nimic, dar au mai și distrus din cele construite de răposatul Ceaușescu.

Toate aceste fapte ne duc deci cu gândul mai degrabă la rău decât la bine, adică ne duc cu gândul la o structură de crimă organizată de tip mafiot.

Desigur, vorbim aici despre niște mafioți de Dâmbovița și asta îți dai seama dacă te uiți mai atent la fotografiile cu adunările masonilor români. Mulți dintre bărbații de acolo ce îmbracă uniforme ce seamănă vag cu cele militare trebuie să înțeleagă că pantalonii se mai și calcă. Și că, mai mult, aceștia trebuie să aibă o lungime potrivită. Se vede deci treaba că în masoneria din România ar fi nevoie și de niscaiva femei, să aibă grijă de toți îngrămădiții de acolo. Asta dacă nu cumva – și am convingerea că așa este – masoneria din această țara este de fapt o ,,Asociația Vânătorul și Pescarul’’ mai cu ștaif, unde bărbații scăpă de neveste spunându-le că merg nu la o băută pe marginea bălții, ci la o întâlnire cu ,,frații’’.

Citeşte şi: Scandalul sexual care zguduie BOR. Cazul Episcopului Huşilor se va tranşa luni

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *