May pregătește încă o amânare a votului pentru BREXIT

-


Primul ministru britanic Theresa May se pregăteşte să amâne cel de-al doilea vot din Parlamentul de la Londra privind acordul Brexit până la sfârşitul lunii februarie, scrie The Telegraph.

 

Adjunctul premierului britanic, Julian Smith, a declarat, marţi, că votul nu va avea loc săptămâna viitoare aşa cum era de aşteptat, deoarece premierul May nu va renegocia acordul Brexit la timp, scrie Mediafax.

Parlamentarii britanici au respins la vot în ianuarie acordul iniţial negociat de premier, care stabilea termenii prin care Marea Britanie va ieşi din Uniunea Europeană.

Votul pentru un nou acord este planificat pentru săptămâna care începe la 25 februarie, doar cu o lună înainte ca Marea Britanie să părăsească UE pe 29 martie, potrivit The Telegraph.

Premierul May va merge joi la Bruxelles pentru a le spune liderilor UE că trebuie să accepte modificări obligatorii din punct de vedere juridic la măsurile privind frontiera cu Irlanda din acordul Brexit sau să se confrunte cu perspectiva unui Brexit fără acord.

Citește și:

 De ce își bate joc PSD de autostrada Moldovei

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.