Meci important pentru România. Cea mai mare frică a selecționerului echipei de handbal a Rusiei

-


Prima semifinală a Campionatului European de handbal feminin din Franţa, România – Rusia, este programată vineri seară, de la ora 18:30. Evgheni Trefilov, selecționerul Rusiei, se teme de acest meci. 

„România a pierdut-o pe Cristina Neagu? Te rog nu continua. Vreți să înotăm, înotăm. Mi-e teamă că ne bucurăm prea devreme. O echipă națională e compusă din jucătoare de la diferite cluburi, iar nivelul de pregătire este, de asemenea, diferit. Nu știu cum va răspunde echipa la această pierdere. Mi-e frică să nu ne sufocăm”, a declarat antrenorul Rusiei la conferința de presă.

„Sunt nerăbdător, ca un elefant bătrân care nu stă jos de teamă că n-o să se mai ridice. După meciul cu Suedia m-am pus în pat cu gândul că o să jucăm în semifinale cu Norvegia. Apoi, am primit un telefon de la Krasnodar și mi s-a spus că vom juca împotriva României. Nu-mi venea să cred”, a mai spus selecționeru.

Pe 7 decembrie 2016, România învingea Rusia cu 22-17 în Grupa D a Campionatului European şi trimitea campioana olimpică acasă. Evgheni Trefilov, antrenorul care a câştigat cu naţionala Rusiei patru titluri mondiale şi unul olimpic, declara: „E o vorbă în Rusia. Când bei, te îmbeţi şi eşti fericit. Dar a doua zi vine mahmureala. Aşa a fost pentru noi. După Jocurile Olimpice a venit mahmureala”.

Cristina Neagu a suferit o accidentare teribilă, miercuri seara, şi, nu va mai juca la acest Campionat European. Ea va trebui să stea pe tușă cel puțin 6 luni.

Citește și: Încă o moţiune de cenzură fără emoţii pentru premier

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.