Un medic ginecolog, prins cu şpagă la Spitalul Judeţean Târgovişte

-


Un doctor pensionar cu contract de prestări servicii la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost prins în flagrant când lua mită pentru a face o cezariană, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Camelia Matei.

Astfel, flagrantul a avut loc miercuri, iar medicul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi trimis în instanţă cu propunere de arestare preventivă. În acest sens, familia pacientei a fost cea care a reclamat faptul că doctorul a cerut bani pentru a face cezariana.

Surse din anchetă susţin că doctorul a cerut iniţial 1.750 de lei şi a fost prins primind 1.400 de lei. De asemenea, procurorii cercetează în continuare faptele, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită.

„Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală. Medicii şi asistentele din spital au reacţionat prompt împotriva victimei şpăgarilor, colegial, frumos, nu? Citiţi cu atenţie mesajul celui care a avut curajul să denunţe faptul că i s-au pretins bani pentru ca soţia să nască în condiţii bune. Este o problemă foarte gravă din punctul meu de vedere cu soţia mea la spital, de dimineaţă la ora 6,30 o asistentă şi nu prea voia să îi facă tratamentul pe motiv că ‘l-a aranjat pe doctor’, iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu, a întrebat-o dacă ea e …. iar când a ieşit din salon a înjurat-o de toate alea”,  a precizat deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care precizează că l-a sfătuit pe cel care i-a scris să îl denunţe pe doctor la DGA.

Citeşte şi:

UPDATE. Medicul Mircea Beuran a fost adus la DNA

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.