Medicul escroc italian a fost prins

-


Matteo Politi, escrocul italian care s-a dat drept medic chirurg fără a avea bacalaureatul şi facultatea de medicină, a fost prins la Vama Curtici, când se pregătea să iasă din ţară. Escrocul intenţiona să ajungă la Budapesta.

 

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune. În data de 6.02.2019, ora 6.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia Bucureşti – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înşelăciune. Cetăţeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în textul comunicatului de presă, emis de Poliţia Română de Frontieră.

Matteo Politi urmează să fie adus în Bucureşti şi audiat în această seară de poliţişti, după ce a fost predat de vameşi unui echipe operative a Poliţiei Române.

Acesta a vrut să fie şi profesor în Italia în baza unor acte false şi a reuşit să fugă în ţara noastră.  Politi şi-a falsificat cu grijă toate documentele, prezentând diplome de la cele mai renumite şcoli de medicină din lume şi şi-a însuşit identitatea unui doctor adevărat, specializat în cardiologie, pentru că aveau acelaşi nume.

I-a convins pe managerii unor spitale din Italia să-l angajeze şi aşa a reuşit să lucreze în mai multe unităţi medicale. Şi-a dechis chiar o clinică de estetică în Verona unde avea 300 de pacienţi pe săptămână. Autorităţile au aflat de înşelăciunea lui de la o pacientă nemulţumită, scrie Digi 24.

Citeşte şi:

Reacţia escrocului italian care a operat zeci de pacienţi deşi a absolvit numai opt clase. „Pot să mă numesc medic”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.