Meghan Markle ar fi născut deja? Câteva indicii

-


Deși bebelușul regal al ducilor de Essex, Meghan Markle și Prințul Harry, este așteptat de întreaga lume, se zvonește că fosta actriță americană ar fi născut deja, potrivit metro.co.uk.

 

Meghan Markle ar trebui să nască pe cale naturală, la un alt spital decât cel la care a născut cumnata sa, iar speculaţiile că ea a adus deja pe lume copilul sunt din ce în ce mai intense, deși familia regală nu a dat nicio declaraţie oficială în acest sens.

Vizita Reginei

Un prim indiciu în acest sens ar putea fi faptul că, recent, regina Elisabeta a II-a a fost în vizită la Meghan Markle, un gest rar de curtoazie.

Cel care a lansat speculația este DJ-ul britanic Chris Evans. Într-o emisiune la Radio Virgin, unul dintre radiourile din regat, acesta le-a spus telespectatorilor: „E mai mult decât un indiciu.  Ce alt indiciu mai vreți, în afară de faptul că cel mai probabil bebelușul regal a venit deja pe lume?”.

„Spun doar. Regina a fost să-i vadă pe Meghan și Harry”, a punctat el.

Vizita lui Harry

Al doilea indiciu este acela că Palatul Kensington a anunţat pe 1 mai că Prinţul Harry va pleca la Amsterdam săptămâna viitoarea într-o vizită oficială. Asta înseamnă că Meghan Markle fie a născut deja, fie va naşte în următoarele două zile. Cum se pare că Harry are şi el un scurt concediu de paternitate pentru a fi alături de soţia sa şi copilul lor, presa britanică e de părere că bebeluşul a venit deja pe lume, duminică sau luni, adică pe 28 sau 29 aprilie, conform metro.co.uk. 

„Îşi dorea că participe la evenimentul de la Amsterdam, însă nu a putut confirma din cauza naşterii bebeluşui. Acum însă poate să participe liniştit”, au declarat surse regale.

La începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Citește și: Presa și divertismentul macabru


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.