Meghan Markle, vizită surpriză înainte de naștere

-


Regina Elizabeth a II-a a vizitat-o pe ducesa Meghan de Sussex, care este așteptată să nască în orice moment primul ei copil şi al prinţului Harry al Marii Britanii, potrivit express.co.uk.

Regina a mers la Frogmore Cottage, actuala reşedinţă a ducilor de Sussex, situată la aproximativ 800 de metri la sud de castelul Windsor, unde se află şi mama lui Meghan, Doria Ragland.

Potrivit unei surse regale citate de publicaţia britanică The Sun, regina a dorit să o vadă pe Meghan înainte ca aceasta să nască.

„Ducele şi ducesa abia aşteaptă să împărtăşească vestea emoţionantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”, se arăta într-un comunicat emis de palatul Buckingham, pe 11 aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

La începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

La casa de pariuri Ladbrokes, joi este ziua dată ca favorită pentru naştere. De asemenea, posibilitatea ca Meghan să nască săptămâna aceasta are o cotă de 1/6.

Potrivit Mediafax, de mai multe săptămâni au apărut speculaţii şi despre posibilitatea ca ducesa Meghan să nu nască la acelaşi spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, şi de mama prinţului Harry, regretata prinţesă Diana. Unele surse spun că Meghan ar putea naşte fie la un spital din Windsor – Frimley Park Hospital din Surrey -, aproape de noua ei locuinţă, fie acasă, aşa cum a făcut regina Elizabeth a II-a în cazul tuturor celor patru copii ai ei.

Viitorul copil al ducilor de Sussex va fi o fetiţă, iar numele cotat cu cele mai multe şanse rămâne Diana, potrivit agenţiei de pariuri William Hill. Alte nume favorite sunt Victoria, Alice, Grace şi Elizabeth.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.