Mick Jagger, la un pas de moarte! ”În cazul lui Mick, problema a fost observată la un control”

-


Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, a fost la un pas de moarte, iar în prezent ”se simte bine”, a declarat fratele său pentru publicaţia britanică Sunday People, potrivit Agerpres.

Fratele său, Chris, în vârstă de 71 de ani, a declarat că Mick a reuşit să supravieţuiască datorită unui control medical de rutină. Problema cardiacă ce nu fusese diagnosticată anterior, similară celei care a condus la decesul muzicianului Joe Strummer din formaţia The Clash, la vârsta de 50 de ani, a fost depistată în urma unei ecografii cardiace.

”Mick este OK. Am vorbit cu el… se simte bine. (Problema) a fost observată la o ecografie, aşa că i se poate întâmpla oricui. I s-a întâmplat lui Joe (Strummer). S-a întors acasă după a fost cu câinii la plimbare, iar soţia lui l-a găsit prăbuşit pe canapea. Avea această problemă cu valva. Tatăl lui a murit din aceaşi cauză. Era ereditară. În cazul lui Mick, (problema) a fost observată la un control”, a declarat Chris.

Solistul trupei The Rolling Stones a fost operat cu succes la inimă, a anunţat joi seară revista Billboard, potrivit căreia starul britanic, care a suportat o intervenţie chirurgicală la o valvă cardiacă într-o clinică din New York, se află în convalescenţă şi are o stare de sănătate bună.

Procedura minim invazivă i-a permis rockerului britanic să evite o operaţie majoră, iar medicii au reuşit să repare valva cardiacă folosind un cateter, fără să realizeze o operaţie pe cord deschis.

La 31 martie, trupa The Rolling Stones a anunţat că şi-a reprogramat concertele din turneul său nord-american, intitulat „No Filter Tour”, întrucât Mick Jagger urma să suporte o intervenţie chirurgicală. Programat iniţial să înceapă în aprilie, turneul va debuta în cele din urmă în luna iulie, iar noi concerte în cadrul acestuia urmează să fie anunţate în săptămânile viitoare.

Citește și:

O nouă infecție amenință omenirea

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.