UPDATE. Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală după cel de-al treilea infarct

-


UPDATE 15.04: Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este în moarte cerebrală, după ce a suferit două stopuri cardio-respiratorii. Medicii sunt rezervaţi.

UPDATE 13.20:  Partenera de viaţă a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier a făcut marţi un apel către oamenii care îl apreciază pe artist ca să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă.

„Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a declarat Simona Secrier, la Agenția Vip.

 UPDATE 12.41: Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a declarat, marţi, la postul Antena 3, că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare foarte gravă, după ce a fost intubat în această dimineaţă la Spitalul Floreasca.

”Mihai Constantinescu a fost adus la spitalul Floreasca de un echipaj SMURD ieri dimineaţă după ce a făcut un stop cardio-respirator. La spital a fost echilibrat hemodinamic dar starea lui a rămas în continuare una gravă. La momentul de față nu se vede nicio îmbunătățire a stării lui de sănătate. Acesta are episoade repetate de stop cardiac, dar medicii, până acum au reuşit să-l reechilibreze. Asta nu înseamnă ca la alte astfel de episoade nu se poate întâmpla altceva.
Prognosticul este unul extrem de rezervat.” , a declarat Sorina Pintea, la postul Antena 3.

Ştirea Iniţială:

Cântăreţul şi compozitorul Mihai Constantinescu a ajuns luni seara în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. În cursul nopţii, artistul a mai intrat într-un stop cardio respirator şi este în comă.

Soţia acestuia a fost cea care l-a găsit inconştient în casă şi a sunat la 112. Artistul a intrat în stop cardio respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare.  În momentul de faţă, Mihai Constantinescu se află internat la  secţia de terapie intensivă, iar doctorii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate.

În ultimii 10 ani, Mihai Constantinescu, care a împlinit în luna ianuarie 73 de ani, a fost operat la inimă de două ori.

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.