Mihai Constantinescu luptă pentru viaţa lui: „Să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”

-


Simona Secrier, soţia interpretului Mihai Constantinescu, susţine că acesta este în continuare intubat şi stabilizat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. De asemenea, tensiunea şi pulsul sunt stabilizate.

 

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier, pentru Mediafax.

În momentul de faţă, Mihai Constantinescu este internat de luni la Spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.

„Mihai nu e la prima problemă de genul ăsta. Dormea lângă soţie şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îţi pierzi memoria şi e greu să îţi mai recapeţi cunoştinţa. Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminţi şi să ne rugăm pentru el”, a declarat compozitorul Adrian Daminescu, pentru Mediafax. În martie, Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, artistul a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 

Citeşte şi:

O sculptură a artistului Jeff Koons, vândută pentru o sumă record la Christie’s din New York

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.