Miki Buzărnescu, în optimi la Roma. Va juca împotriva liderului mondial WTA

-


Tenismena Mihaela Buzărnescu s-a calificat, joi, în optimile de la Roma, după ce a trecut de sportiva nemţoaică Julia Goerges. Aceasta s-a accidentat la scorul de 6-4, 3-6, 4-4, în setul al treilea şi  a cerut intervenția fizioterapetului din cauza unor dureri la pulpa piciorului drept. De asemenea, sportiva nostră va juca în optimi împotriva liderului WTA, Naomi Osaka.

 

Sportiva noastră a început în forţă primul set, în care primul serviciu a funționat destul de bine. S-a impus cu 6-4 și făcuse un pas spre obținerea unui succes important, scrie gsp.ro.

În setul al doilea, Buzărnescu a jucat prost, a făcut 4 duble greșeli, iar procentajul pe primul serviciu a scăzut de la 71% la 59%, iar cel de-la doilea de la 70% la doar 35%.

Nemțoaica a profitat de acest lucru și a intrat rapid în avantaj, conducând la un moment dat cu 4-0. Deși a avut o răbufnire de orgoliu, Miki a cedat acest set până la urmă, scor 3-6.

În setul decisiv din nou Miki n-a mai păstrat concentrarea din primul set, chiar dacă primul serviciu s-a ridicat din nou la un procentaj de 75%. La scorul de 3-4 (30-0), Goerges a cerut intervenția fizioterapetului în timpul ghemului, lucru rar văzut, partida fiind întreruptă pentru câteva momente.

A revenit pe teren, dar Miki a reușit break-ul, moment în care nemțoaica a abandonat, acuzând dureri puternice la pulpă.

 

Citeşte şi:

Mihaela Buzărnescu, pe val la Roma

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.