Miliardarul Richard Branson a dezvăluit trei dintre cele mai ascunse secrete ale sale! Cheia succesului

-


 

Richard Branson este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Fondatorul Virgin Grup a reușit să-și construiască o avere de nu mai puțin de 5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Iar cel mai remarcabil lucru în ceea ce privește povestea lui este că afaceristul de 66 de ani a abandonat liceul atunci când a decis să înceapă să-și construiască o carieră în business. Chiar dacă nu există o rețetă sigură prin care să ai succes, urmând sfaturile unora dintre oamenii care au reușit să realizeze lucruri mărețe în viață te poate ajuta. Iată trei secrete ale lui Richard Branson, pe care antreprenorul a decis să le împărtășească cu noi:

  1. Îndrăznește să fii curajos

E nevoie de mult curaj pentru a-ți îndeplini visele, spune Richard Branson, pentru că acest lucru include un anumit grad de risc.

  1. Fii punctual

Dacă ai văzut vreodată o fotografie care îl înfățișează pe Branson sărin din mașină sau alergând prin oraș pentru a ajunge la următoarea întâlnire, acest lucru se întâmplă pentru că miliardarul urăște întârzierea. Tot ce contează în afaceri este reputația pe care ți-o construiești. Drept urmare, dacă ești punctual sau nu poate spune multe despre tine în lumea business-ului.

  1. Nu încerca să fii ceva ce nu ești

Nu trebuie să-ți sacrifici principiile pentru a obține succesul în viață, atrage atenția Richard Branson. La urma urmei, spune miliardarul, nu contează cât succes ai în afaceri dacă nu ai viața pe care ți-o dorești.

Citește și: 

VIDEO Andy Murray, vedetă pe internet după ce a întrerupt întrebarea sexistă a unui reporter! Interviul a devenit viral

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *