Ministerul Educației i-a răspuns mamei care i-a scris Ecaterinei Andronescu că îi distruge copiii.”A parcurs mesajul pe care l-ați postat”

-


Oficialii Ministerului Educației au răspuns sâmbătă mamei care i-a scris ministrului Ecaterina Andronescu în legătură cu problemele din sistemul de Educație și o invită săptămână viitoare la o discuție la minister.

Vă prezentăm răspunsul oferit de oficialii de la Ministerul Educației:

Stimată doamnă,

Ministrul Ecaterina Andronescu a parcurs mesajul pe care l-aţi postat pe pagina de Facebook a MEN şi vă învită săptămâna viitoare, în funcţie de disponibilitatea dumneavoastră, la o întâlnire, pentru a discuta chestiunile semnalate. Întâlnirea ar urma să aibă loc la sediul ministerului. Ne-am bucura dacă răspunsul dumneavoastră ar fi pozitiv.

Vineri, pe pagina de Facebook a Ministerului Educației, o mamă cu doi copii, unul de 10 ani, celălalt de 6,  i-a cerut Ecaterinei Andronescu să ”nu-i nenorocească copiii”, în contextul  modificărilor  pe care le are în vedere pentru sistemul de învățământ.

Citește și:

Scrisoarea unei mame pentru Ecaterina Andronescu: „Declarațiile dumneavoastră din ultimele zile m-au convins că trăiți într-o țară diferită de țara mea”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.