Carmen Dan, despre mecanismul intervenției învățat de la Liviu Dragnea

-


Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat că, mecanismul intervenției în situațiile provocate de condițiile meteorologice l-a învățat de la Liviu Dragnea, a spus aceasta, duminică seara.

„Poate n-aș fi putut să accesez toate pârghiile necesare și nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipă, dar eu mecanismul intervenției în astfel de situații să știți că l-am învățat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numește Liviu Dragnea, și când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naționale pentru situații de urgență, eu fiind un prefect la început de mandat. Și în acel an, în Teleorman, am trecut peste inundații, peste viscole și acesta era modul de acțiune și modul în care vicepremierul de atunci, Liviu Dragnea, pregătea aceste acțiuni”, a precizat Dan, citată de Agerpres.

Aceasta a adăugat: „Informația întotdeauna trebuie să vină din teren exact de la locul în care are loc intervenția și ne-am asigurat în permanență că informațiile care au venit din teren și care au fost prelucrate în centrul operațional de comandă sunt cele reale”.

Citește și:

Situația drumurilor afectate de zăpadă și viscol

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *