Mitingul PSD de la Romexpo, un mare fâs? Dragnea își joacă ultima carte duminică la Târgoviște

-


Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu susține că social-democrații nu vor mai organiza mitingul electoral de pe 22 mai, la Romexpo, în Capitală. Acesta a mai spus că social-democraţii nu au dorit blocarea traficului din Bucureşti, iar fiecare judeţ va avea câte două mari întâlniri pe zone.

 

”Am hotărât de comun acord cu colegii din conducerea PSD să anulăm mitingul de pe 22 mai de la Bucureşti de la Romexpo din următoarele motive: am hotărât ca saptămâna viitoare toţi să se ocupe doar de activităţile de campanie din teritoriu; săptămâna viitoare vor avea loc la nivelul fiecărui judeţ în medie cam două întâlniri mari pe zone, care, în cazul organizării acestui miting, urmau să fie anulate; toată lumea şi-ar fi dorit un miting cu mai mult de 150 de mii de participanţi în Piaţa Victoriei, dar în cursul săptămânii asta înseamnă că urma să blocăm pentru foarte multe ore, nu numai centrul Bucureştiulu, circulaţia pe foarte multe artere şi nu dorim să creăm un discomfort celor din Bucureşti, mai ales în cursul săptămânii”, a declarat Codrin Ştefănescu, pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, se va ţine duminică mitingul din Târgovişte, iar săptămâna viitoare vor avea loc ultimele pregătiri cu activiştii de partid înaintea alegerilor europarlamentare.

„Toată lumea rămâne în dispozitiv în teritoriu pentru că săptămâna viitoare vor avea loc şi ultimele pregătiri cu toţi activiştii de partid si cu toţi responsabilii de zonă. Analizând toate aceste aspecte, am hotărât să anulăm mitingul de la Bucureşti, nu pe cel de la Dâmboviţa, din Târgovişte, de pe 19, care rămâne conform programului în vigoare. Vom participa cu toţii acolo”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

De asemenea, surse PSD citate de G4Media.ro au susținut faptul că sunt probleme cu asigurarea transportului din județe, iar mai mulți primari de sector și-ar fi exprimat reținerea față de organizarea mitingului.

PSD a avut mitinguri, săptămâna trecută, la Iaşi şi Galaţi. Manifestaţia de la Iaşi de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei şi în aceeaşi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. La mitingul PSD de, sâmbătă, la Galaţi, a participat şi premierul Viorica Dăncilă.

Citește și:

Cum ne minte frumos guvernarea PSD în privinţa creşterii economice

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.