Momente teribile pentru Serena Williams la Indian Wells. Au intervenit medicii

-


Tenismena americană Serena Williams a fost nevoită să eabandoneze luni dimineaţa turneul de la Indian Wells  în timpul setului al doilea al partidei disputate împotriva ibericei Garbine Muguruza, din cauza unor probleme medicale.

 

„Nu pot să respir”, a precizat la un moment Serena, iar decizia finală a fost aceea de a părăsi terenul înainte de finalul propriu zis al disputei cu Muguruza (iberica conducea la acel moment cu 6-3 și 1-0), scrie hotnews.ro.

Meciul zilei de pe tabloul feminin de simplu a fost confruntarea dintre Serena Williams și Garbine Muguruza. Debutul disputei a fost unul în care americanca și-a impus stilul agresiv de joc, nu i-a lăsat timp și spațiu adversarei, iar tabela s-a modificat rapid până la 3-0 pentru Serena (cu un singur break).

Eliberată parcă de emoții după startul ratat de partidă, Muguruza a început să pună primul serviciu în teren, să stea mai bine de pe linia de fund și să fie capabilă să o deplaseze pe puternica sa adversară. A rezultat un echilibru vizibil în joc, iberica reușind să revină în dispută.

Seria câștigătoare a lui Garbine s-a mai oprit doar după șapte game-uri consecutive, 6-3, 1-0 fiind scorul în momentul în care Serena a cerut ajutorul medicilor.

Citeşte şi:

Simona, în optimi la Indian Wells. Kozlova, în lacrimi

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.