Moș Nicolae a lăsat un rege mort în ghetele PSD-ului

-


Cu lacrimi de crocodil roșu de Volga, o specie nouă, figurile social-democrate au ieșit cu pioșenie la înaintare după moartea regelui Mihai. Și-au dat coate aruncând cuvinte mari la înaintare, să vadă plebea că ei respectă coroană pe care partidul a căutat mereu s-o calce, ori s-o cumpere.

Compulsivă precum o femeie deranjată de la telenovele, Gabriela Firea a sărit ca arsă hotărând să schimbe numele unei zone importante din București. Din Piața Victoriei în Piața Regele Mihai. În contextul în care avem deja Piațeta Regele Mihai. Firea ar face orice pentru a aduce un suflu nou zonei unde weekend de weekend vin sorosiști să protesteze.

Într-un final ne putem aștepta la o schimbare radicală: schimbarea numelui capitalei, din București în Monarhinești. Orice pentru puțin electorat și impresia că s-a schimbat ceva.

Liviu Dragnea a hotărât să anuleze mitingul PSD, acela la care se anunțau milioane de români și sute de mii de autocare. El spune că din respect pentru rege, dar știm cu toții că Dragnea nu-i prost și nu vrea să se afișeze pe stradă cu toți știrbii, asistații social și cioflingarii cu ciorapii rupți în coate.

Social-democrații decenți stau acasă și se gândesc de ce au greșit la alegeri.

Moartea regelui aduce o gură de aer nesperată partidului care domină țara. Stela Popescu n-a reușit să răpească atenția publică pentru atâta timp, dar când îți dispare un simbol în care au crezut prea puțini români ca să conteze cu adevărat… să te păzești.

În acest moment, dacă există viața de apoi, Mihai și Rațiu se uită spre țară și-și spun: „nici tu n-ai avut cu cine, nu?”.

Stați liniștiți, Iliescu n-o să moară. Nu-l vrea nimeni nici acolo.

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.