Motivele pentru care Ponta s-a dus să se opereze în Turcia

-


Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care susține că operația la genunchi a fost un succes. Potrivit premierului, și în țara noastră sunt medici buni, dar a ales să plece în Turcia, deoarece acolo are parte de două lucruri care îi lipseau în țară: liniște și odihnă.

„Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine – operatia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou“, a scris premierul pe Facebook.

Acesta i-a mulțumit doctorului Ionuț Codorean care a fost lângă el și i-a dat curaj. „Evident că am totală încredere în medicii români. Aici însă am ceva ce era imposibil acasă LINIȘTE și ODIHNĂ“, a mai precizat premierul.
În încheiere, Victor Ponta i-a asigurat pe cei care se bucură de necazul său că se va întoarce mai puternic. „Vreau să-i asigur și pe cei care se «bucură» de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!“, a conchis premierul.

În perioada 16-19 iunie, premierul Victor Ponta și-a luat concediu pentru a pleca în Turcia la operație și a delegat atribuțiile sale de prim-ministru vicepremierului Gabriel Oprea.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon