Naomi Osaka, out de la Madrid! Simona Halep poate redeveni lider mondial al WTA

-


Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic (locul 18, WTA), a învins-o, joi, pe liderul mondial al WTA, nipona Naomi Osaka, în trei seturi, cu scorul de: 3-6, 6-2, 7-5. În semifinale, Simona Halep va fi adversara Belindei Bencic şi dacă va câştiga turneul de la Madrid va reveni pe primul loc al clasamentului WTA.

Belinda Bencic a făcut un meci foarte bun contra niponei Naomi Osaka și s-a calificat în semifinale. Osaka a câștigat clar primul set, dar în următoarele două Bencic și-a ridicat nivelul. În setul decisiv, Osaka a avut 5-3 și a servit la 5-4 pentru câștigarea meciului, însă Bencic nu a renunțat, a revenit incredibil, asigurându-și calificarea, cu scorul de 7-5 în decisiv.

În momentul de faţă, Simona Halep depinde numai de meciurile sale pentru revenirea pe primul loc. Dacă va câștiga turneul, Simona ajunge la 6.467 de puncte, cu 111 mai mult decât Osaka. În prezent, în clasamentul live, Simona este pe locul 2, cu 5.857 de puncte.

„E un turneu special pentru mine. Nu știu de unde am energia asta, în continuare iau antibiotice pentru răceală. Sunt foarte motivată când joc la Madrid. Sunt încă departe de titlu, abia am ajuns în semifinale. E o mare provocare. Acum mă voi gândi doar la următorul meci și sper să joc cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep, la finalul meciului cu Barty.

Citeşte şi:

Simona Halep continuă marşul triumfal de la Madrid! A învins-o pe Ashleigh Barthy şi revine pe locul al doilea WTA

 

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.