Nenumărate motive ca să participi la mitingul PSD

-


O să fie cel mai fake eveniment al deceniului. E plin internetul de tot felul de fake-uri: știri fake, vedete fake, politicieni fake. Dar la un miting fake ai șansă să te duci aproape o dată în viață.

Cum de ce e mitingul fake? Păi într-o țară sănătoasă la cap, un miting se organizează de opoziție. Sau de o organizație care vrea să salveze delfini. Sau, în cazul cel mai grav – tot al României, deh! – de niște cetățeni care luptă împotriva unei ordonanțe de toată jena. De ce ai face miting când ești la putere?! Dacă nu-ți convine ceva, poți îndrepta: ai doar la îndemână toate frâiele puterii – executivul, legislativul și, mai nou, chiar Curtea Constituțională! Chiar așa, dacă tot ești deasupra Constituției, de ce să-ti pierzi o zi din viață la un protest? Ei bine, tocmai din aceste motive mitingul PSD este cel mai fake lucru la care poți lua parte. Merită deci să participi, e un fel de Woodstock de Dâmbovița, o chestie tare despre care vei putea povesti cândva și nepoților: ,,copii, când eram tânăr, am văzut odată o mare de proști, unul mai prost decât celălalt. A fost incredibil!’’

O să ai ocazia s-o vezi live pe Floricică Dansatoarea. Evident, asta n-o să fie gratis. Ca să te uiți la ea o să primești niște găleți de ulei și făină din partea PSD. Cu atât mai bine pentru bunica ta sau pentru ințierea în tainele bucătăriei a prietenei/prietenului tău.

O să vezi pe pielea ta puterea expresiei ,,asta înseamnă să fi mafiot!’’ o zi întreagă, fără măcar să fi fost mafiot înainte o singură secundă.

Fii pe fază: tocmai a apărut un nou episod din Star Wars, ,,Solo: A Star Wars Story’’, adică niste povești despre ce făceau în tinerețe Harrison Ford și maimuța. Maimuță am zis, nu pavian. În fine, care e ideea: poți să simți acum pe viu puterea nebănuită a forței ăleia rele din ,,dark side’’. Ce trebuie să faci pentru asta: pur și simplu participă la miting și laudă-te apoi a doua zi cu asta tuturor prietenilor tăi care au măcar un neuron.

Șansa îți poate surâde în acest sfârșit de săptămâna de vară! Pentru orice psd-ist serios, cuvîntul ,,sfârșit’’ e sinonim cu ,,mic’’, cuvântul ,,de’’ cu ,,muștar’’, ,,săptămâna’’ cu ,,chiflă’’ și ,,vara’’ cu ,,scobitori’’. Du-te deci la miting și vei avea șanse mari să primești o invitație la o petrecere pe malul lacului Căcâna.

În sfârșit, așa cum s-a anunțat, la miting o să participe și doamna Dăncila. D’aia e musia să te duci! Păi ce, tu ești ORICE om, să-i fie frică de un miting?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.