NewsWeek România: Dăncilă a susţinut OUG 13 la Bruxelles în 2017. Dovada: Scrisoarea

-


În timpul protestelor din ianuarie 2017 împotriva adoptării a OUG 13, Viorica Dăncilă  le trimitea o scrisoare tuturor colegilor ei europarlamentari din plenul comunitar, în care justifica toate modificările legislative pro -penali iniţiate de Florin Iordache, sub stricta coordonare a lui Liviu Dragnea.

 

sursa foto: newsweek.ro

În ziua celui de-al treilea protest, pe 24 ianuarie, actuala candidată a PSD la prezidențiale le trimite o scrisoare (prin intermediul unui e-mail) colegilor ei europarlamentari. E-mail-ul se intitulează „Situația din România” („A state of things in Romania”) și promite să livreze „faptele” care să conducă la o „interpretare corectă a situației actuale” („We believe it is helpful to know the actuals facts in order to correctly interpret the current situation.”).

”În ciuda intențiilor transparente ale Guvernului de a rezolva urgent problema și de a purta o dezbatere deschisă cu societatea, partidele de opoziție au susținut că aceste propuneri servesc protejării politicienilor corupți, ceea ce este fals. Dorința noastră este ca actuala situație să devină liniștită, partidele de opoziție să accepte rezultatul votului popular și să coopereze cu noua majoritate parlamentară în loc să încerce prin orice metodă să o blocheze și să instige cetățenii împotriva ei”, explica atunci Viorica Dăncilă.

 

Citiţi investigaţia completă pe NewsWeek.ro

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.