Newsweek: Scandalul corvetelor continuă

-


La jumătatea lunii ianuarie, strategia celor din jurul lui Liviu Dragnea s-a schimbat în ceea ce privește subiectul corvetelor.

 

Newsweek România arăta, pe 13 ianuarie, că „interesul actual al șefului PSD nu mai este ca, până foarte recent, olandezii de la Damen să câștige potul de 1,6 miliarde de euro pentru construcția corvetelor.

Motivul fiind acela că olandezii sunt sub investigație chiar în propria țară pentru acuzații de mituire a unor oficiali din mai multe state pentru a le înlesni câștigarea unor contracte.

Așa că Liviu Dragnea s-a reorientat și, conform surselor NWR din MApN, noua favorită a șefului PSD ar fi compania italiană Fincantieri, potrivit Newsweek România.

Legătura lui Dragnea cu italienii a fost înlesnită de către Flavia Teodosiu, avocata șefului PSD.

Newsweek România mai scria că „aceasta (Flavia Teodosiu – n.r.) este în relații foarte apropiate, mai mult decât amicale, cu Cristian Lulache (fost soț al Danielei Lulache, ex-șefă a Nuclearelectrica). La rândul lui, Cristian Lulache nu este doar bine conectat la mediul militar (fiu al generalului Ion Lulache, fost șef al Direcției mobilizare din MApN, fost asociat cu generalii Atanasie Stănculescu și Marius Opran), dar este și reprezentantul Fincantieri în România.”

Articolul complet poate fi citit aici


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.