Newsweek: Soția îl judecă pe Dragnea, soțul este fan înfocat PSD pe Facebook

-


Simona Daniela Encean, judecătoarea care face parte din completul care îl judecă pe liderul PSD la Înalta Curte de Casație și Justiție, e căsătorită cu un bărbat care iubește…PSD.

Instanța a suspendat ședința procesului lui Liviu Dragnea de mai bine de jumătate de oră pentru a decide dacă acceptă recuzarea unui dintre judecători, cerută de avocații lui Dragnea pe motiv că, în presă, a apărut un articol potrivit căruia soțul unei judecătoare e susținător PSD.

Jurnaliștii de la Newsweek notează că, ani la rând, soțul magistratului de la Înalta Curte a postat pe Facebook comentarii parcă desprinse din discursurile pesediștilor Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae sau Cătălin Rădulescu.

Postacul critică feroce măsurile luate, în trecut, de guvernarea Băsescu – PDL, crede în varianta răului cel mai mic la putere – PSD, este convins că președintele Iohannis și familia sa sunt protejați în dosarele privind retrocedările unor case în Sibiu și este adeptul existenței unor ilegalități comise de „instituțiile de forță” – cu alte cuvinte, de „statul paralel”.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.