NOAPTEA MINȚII! Vasilescu: Un deputat PNL i-ar fi cerut lui Iordache să vorbească la telefon cu șeful statului. Reacția deputatului

-


Lia Olguța Vasilescu a declarat miercuri că deputatul PNL de Sibiu Nicolae Neagu i-ar fi cerut președintelui de ședință, Florin Iordache, să elibereze scaunul de la prezidiul Camerei Deputaților și să discute la telefon cu președintele Klaus Iohannis. Declarația a fost făcută în contextul ședinței tensionate din Camera Deputaților în care Opoziția a încercat debarcarea, fără succes, a lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei.

Vasilescu a susținut că Iordache a refuzat să discute la telefon cu președintele.

Fostul ministru al Muncii a mai spus că tot miercuri, vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, a fost chemată de DNA exact în timpul ședinței în care Opoziția a încercat să pună pe ordinea de zi cererea de revocare a lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților.

„Cum vă explicați că s-a cerut revocarea numai pentru președintele Camerei și numai unul dintre vicepreședinți?”, a precizat Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu a spus că aceste acțiuni ar dovedi că a existat un plan coordonat al mai multor instituții pentru debarcarea lui Dragnea.

„Noi nu vrem să aruncăm țara în haos”, a conchis Vasilescu.

Ce spune deputatul cu pricina

„Cred că nu am mai vorbit cu domnul președinte de 3 săptămâni, de la un eveniment la Sibiu. Atunci l-am salut și asta tot. Nu am telefonul domniei sale, nu am vorbit cu dumnealui, nu am fost sunat de nimeni de la Administrația Prezidențială. (…) Este adevărat că la un moment dat m-am îndreptat spre domnul Iordache și i-am spus că ceea ce a trebuit să facă din punctul său de vedere a făcut, dar că acum și-a încheiat misiunea și trebuie să demisioneze și el, și domnul Dragnea. I-am cerut să nu stea agățat de scaun. I-am zis că dacă îi este greu îl invit la o cafea.”, a spus Nicolae Neagu, potrivit știripesurse.ro.

Citește și: UPDATE. Circ în Cameră pentru înlăturarea lui Dragnea. Barna: „Vor rămâne memorabile acele imagini cu Florin Iordache tremurând precum piftia”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.