Noi acuzații împotriva medicului Mihai Lucan. ”Am făcut ce am putut, mi-am luat bani din bancă și am pus în plicul domnului profesor patru mii de lei”

-


Larisa Malița, mama unui băiețel cu probleme renale, a declarat, la postul Digi 24 că, i-a oferit medicului Mihai Lucan suma de patru mii de lei ca să îi opereze copilul.

Pe toți pacienții îi auzeam plângându-se de domnul profesor că nu e interesat de starea pacienților, doar dacă se merge cu miile de euro la dânsul. Auzind aceste lucruri, și eu am zis că poate din cauza aia nu ne ia domnul profesor în seamă, am făcut ce am putut, mi-am luat bani din bancă și am pus în plicul domnului profesor patru mii de lei”, a declarat Larisa Malița, luni seara, la postul Digi 24.

Potrivit acesteia, medicul Mihai Lucan nu a dorit să se ocupe de copil fără a primi a primi bani pentru acest lucru.

„Vorbea foarte urât, că să avem răbdare că sunt și alții, că <ce e cu voi aici, la ce ați venit, să aveți răbdare!> și vorbea foarte urât, nici nu intra în salon de multe ori și dacă vorbeam cu dânsul râdea așa într-un fel, ca și cum și-ar bate joc de noi”, a adăugat Larisa Malița.

Ea a mai spus că medicul Mihai Lucan a preluat cazul copilului său, dar nu s-a mai interesat de starea acestuia până nu a primit bani.

Copilul a fost operat de medicul Lucan și după primul control acesta nu l-a mai recunoscut drept pacientul său.

 ”Și așa au trecut doi ani de zile de când a fost operat prima dată, e din ce în ce mai rău, se umflă din cauza rinichiului”, a afirmat Larisa Malița.

Mama băiatului este hotărâtă să depună plângere penală împotriva medicului Lucan.

Mai puteți citi și: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.