Noi detalii despre starea de sănătate a cântăreţului Mihai Constantinescu

-


Cântăreţul şi compozitorul Mihai Constantinescu se află în continuare în stare gravă la Spitalul Floreasca unde este intubat şi ventilat, susţin surse medicale, citate de Mediafax. În ceea ce priveşte posibila sa deconectare de la aparate, medicii susţin că nu este posibilă deoarece nu are respiraţii spontane.

 

Mihai Constantinescu se află în continuare intubat şi ventilat mecanic la Spitalul Floreasca, fiind intubat şi ventilat mecanic. În schimb, anumite surse citate de presa de scandal au susţinut luni că Mihai Constantinescu ar fi fost deconectat de la aparate, reuşind să respire singur, că toate aceste lucruri se infirmă, întrucât artistul nu are în acest moment „respiraţii spontane”.

„Tocmai asta era culmea, că nu avea respiraţii, să spunem spontane. Nu aveau cum să-l deconecteze pentru că nu avea respiraţii”, au susţinut surse medicale, pentru Mediafax.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună. De asemenea, acesta şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Citeşte şi:

Ucigaşul poliţistului din Timiş s-a sinucis în penitenciar

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.