UPDATE. Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Medicii sunt în continuare rezervaţi

-


UPDATE 10.52: Starea de sănătate a interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu este staţionară, dar foarte gravă, potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.

“Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, pentru MEDIAFAX.

Ştirea Iniţială:

Cântăreţul şi compozitorul Mihai Constantinescu se află în continuare în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce medicii l-au stabilizat. De asemenea, cântăreţul are probleme cu restabilirea funcţiilor cerebrale în contextul în care inima a început să funcţioneze la parametri normali.

 

 „Situația este una critică! Din fericire, cântărețul a fost cât de cât readus la viață de doctori. Toate organele interne funcționează normal, inima este în parametri normali, însă problemele sunt la nivelul creierului. Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează. Se așteaptă o minune și în acest sens”, potrivit unor surse medicale, citate de Fanatik.ro.

După ce a suferit un al treilea stop cardio-respirator, Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală. Potrivit unor surse citate de postul România tv, medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca încearcă să convingă familia artistului să îl deconecteze de la aparate.

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile. Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a subliniat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu, prezent prin legătură telefonică, la postul  România TV.

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.