UPDATE: Suspectul de pedofilie, prins. El este agent de poliție. MAI: „Este un angajat care lucrează din 1990 în sistem”

-


Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală a fost prins. El se numește Eugen Stan, are 45 de ani și lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiind șoferul unui șef de Serviciu. Bărbatul a mai recunoscut o faptă similară comisă în urmă cu 3 ani.

UPDATE 14.40: Purtător de cuvânt MAI, Monica Dajbog: Cazul nu trebuie tratat superficial. Nu toți polițiștii sunt vinovați. Derapaje se întâmplă în toate polițiile din lumea. Această situație presupune o analiză a propriilor angajați. Acest polițist lucrează din 1990 în sistem și din 2010 în poliție„. Ministrul de Interne i-a cerut șefului poliției ca până miercuri să vină cu detalii despre testele psihologice făcute de acest bărbat în ultimii ani.

UPDATE 14.35: Avocatul familiei, Vlad Cosu: Transmitem un mesaj de mulțumire organelor de poliție care s-au comportat exemplar. Noi am vrea să admirăm modul în care poliția a lucrat în acest caz și faptul că s-a așteptat un anumit interval de timp pe considerente de oportunitate. Persoana a recunoscut săvârșirea infracțiunii

UPDATE 12.15: Iulian Surugiu, lider sindical: „Un test psihologic nu poate arăta dacă ești pedofil. În urma anchetei, foarte mulți șefi de-ai lui ar trebui să-și dea demisia. Nu știu dacă este membru de sindicat. Vorbim de o boală”.

UPDATE 10.30: Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală a fost prins, potrivit Digi24. Bărbatul și-ar fi recunoscut fapta. El este agent de poliție la Rutieră și ar fi fost recunoscut de colegii săi. El a fost adus la poliție chiar de șeful său. Bărbatul se numește Eugen Stan. El are 45 de ani și a fost audiat toată noaptea.

Bărbatul ar mai fi recunoscut și o altă faptă comisă în anul 2015, când ar fi intrat într-un lift și a agresat niște fetițe.

Mai puteți citi și: „Carmen Dan: demisia!”

Prima declarație a polițistului suspectat de pedofilie: „Iubesc copiii”

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Polițiștilor: „Poliția este îngenuncheată. El a venit prin transfer de la Jandarmi, în 2012, e căsătorit, are doi copii. Era șoferul unui șef de Serviciu. Această faptă oribilă anulează toată munca poliției române din ultimii ani. Testul psihologi se face o dată la trei ani”.

Știrea inițială

Parchetul a dat publicităţii noi imagini în care este surprins bărbatul care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Capitală şi face apel ca persoanele care deţin informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112.

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie.

 

 

 

 

 

În acest context, au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins – 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării, se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

Tot sâmbătă, cei doi copii au fost examinaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

 

 

 

 

 

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift.

Mai puteți citi și:

Apel către președinte

Ce facem cu pedofilii de lângă noi?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.