Noi imagini din grădinița groazei

-


În mod suprinzător, instanța a decis ca directoarea bătăușă să fie judecată sub control judiciar pentru 60 de zile, însă și mai șocant este faptul că părinții sunt incriminați că nu au verificat grădinița înainte de a-și înscrie copiii. Marți, Digi24 a difuzat noi imagini surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţa din Cartierul Cotroceni și în care directoarea făcea ce știe ea mai bine: teroriza copiii.

În imagini, ţinta directoarei este o fată de nici doi ani care este bruscată şi dată exemplu celorlalţi copii, care îți pun mâinile la urechi în momentul în care directoarea ţipă la fată.

După ce este bruscată în fața clasei, copila începe să plângă și directoarea o duce într-o altă cameră unde nu sunt camere de supraveghere. Fetița le-a povestit părinților că în acea cameră directoarea grădiniței a mai bătut-o încă o dată.

Imaginile cu faptele de agresiune vin la scurt timp după ce magistraţii judecătoriei sectorului 5 au decis că directoarea nu este un pericol.

Procurorii trebuie să stabilească care era rolul femeii în grădiniță, dacă era administrator sau dacă era angajată ca educatoare în cadrul societății. Un aspect esențial pentru construirea acuzării.

Magistraţii mai susțin în motivarea de respingere a arestării preventive că astfel de fapte nu ar ar fi afectat fizic şi emoţional copiii dar şi că incidentele ar fi fost ocazionale.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon