Noul An Chinezesc. La ce ar trebui să se aștepte fiecare zodie

-


Anul Mistreţului de Pământ a debutat luni, 4 februarie, în jurul orei 23.00. Noul an va fi unul al iubirii, prieteniei și bucuriei. Mistrețul va atrage succesele în toate aspectele vieții. Însă, există particularități pentru fiecare zodie în parte:

 

 1. Este un an al răzbunărilor atât în plan politic, cât și social.
 2. Zodia Șarpelui va fi cea mai afectată pentru că este o zodie conflictuală în anul mistrețului.
 3. Este un an al prosperității. Deci anul vine cu prosperitate și cu elemente ale prosperității. Steaua a 7-a a prosperității poposește în centrul casei noastre. Și nu numai. Astrologii recomandă să folosim centrul casei pentru cât mai multe activități, pentru că, atunci când în acel loc este gălăgie, se activează prosperitatea casei și a locatarilor.
 4. Pentru nativul șobolan urmează un an foarte bun.
 5. Nativul Bivol trebuie să aibă foarte mare grijă la sănătate.
 6. Nativul Tigrul trebuie să fie atent la sănătate. Poate avea pierderi de bunuri personale. Este sfătuit să nu se însingureze. Să fie atent și la bârfe.
 7. Iepurii sunt vedeta zodiacului. Au zodia Mistrețului drept aliată. Vor avea relație bună cu cei din jur. O vor duce foarte bine în carieră. Iepurii aflați în procese din anii trecuți pot fi câștigători. Pot ajunge în poziție de influență. Un an foarte bun pentru venituri. Ei au esența spirituală de partea lor. Au șanse să-și găsească parteneri. Este anul în care alături de partener pot evolua.
 8. Dragonii trebuie să aibă mare grijă la pierderile financiare, pentru că au o stea (numărul 7) de pierderi și de mici accidentări. Deci investițiile trebuie făcute cu atenție. În rest, este un an favorabil pentru ei. Au șanse mari de întemeiere a unei familii. Trebuie să stea focusați. Au noroc de prosperitate. Pot întoarce situațiile nefavorabile în situații favorabile. Ar trebuie să poarte roșu. Șerpii trebuie să aibă mare grijă și la carieră, și la bani.
 9. Nativul Cal primește ajutor din exterior. Dobândesc putere odată cu schimbarea statutului social. Să fie atenți la cuvintele pe care le folosesc pentru că le pot aduce neplăceri. Să-și prețuiască partenera de viață. Un an haotic din punct de vedere financiar. Luna iunie este lună de Cal.
 10. Nativul Oaie va avea un an greu. Nu se mișcă lucrurile așa cum dorește. Îi apar mereu obstacole. Nu trebuie să aibă așteptări. Pot trece prin perioade de tristețe. Au blocaje legate de carieră și chiar de sănătate. Nu este anul pentru investiții. Femeile însărcinate și cele vârstnice nu ar trebui să doarmă în S-V. Dincolo de toate, sunt protejați de anul Mistrețului.
 11. Nativul Maimuța are Steaua 5, a distrugerii și dezastrelor, pe sectorul ei. Nu va avea un an bun pentru că nu se înțelege cu mistrețul. Este un an al obstacolelor din cauza zodiei. Trebuie să evite răzbunările. Este bine să nu înceapă lucruri noi. Să aibă grijă la asociați. Are riscuri de pierdere în lunile mai, iulie și august. Are și șansa de a învăța lucruri noi. Este un an cu încercări, cu mici obstacole. Din fericire, vitalitatea lui este la cote normale. Dacă maimuța va avea încredere în ea, va putea depăși obstacolele mai ușor.  Și este afectată de energia Tai sui, la fel ca mistrețul, tigrul și șarpele
 12. Nativul Cocoș o duce extraordinar în spațiul carierei. Șanse de dragoste. Prosperitatea este în îmbunătățire.
 13. Nativul Câine are un an excepțional. Atenție la dietă. Relațiile se îmbunătățesc. Se poate căsători sau să-și găsească partener. Relații pozitive cu cei din jur. Atenție cum vă cheltuiți banii.
 14. Nativul Șarpe, atenție la carieră și la sănătate pentru că există Steaua 7 care se manifestă. Poți fi trădați de superiori. Energia Tai Sui îi poate afecta. Se pot accidenta la nivelul picioarelor. Șerpii au o șansă de prosperitate dacă se vor duce departe de casă.
 15. Mistreții trebuie să-și controleze emoțiile. Trebuie să fie atenți la sănătate în aprilie. Să-și facă un plan în acest an. Există posibilități de bunăstare. Iar pentru că sunt în anul lor vor avea energie.

Surse: (B1 și Antena 1; specialiști în astrologie )


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.