Noul trend în materie de dulciuri: Înghețata neagră! Ce conține și cât costă noul desert care a luat cu asalt rețelele de socializare

-


Înghețata neagră a devenit realitate, iar oamenii din lumea întreagă sunt înnebuniți după noul desert.

Mai ales când vine vorba de fotografii! Rețeaua de socializare Instagram a “explodat” din momentul în care acest nou produs a apărut pe piață.

Înghețată neagră Înghețată neagră

Dar ce este, de fapt, înghețata neagră? Chiar dacă pare incredibil, noul desert favorit al rețelelor de socializare este realizat prin amestecarea cărbunelui medicinal cu înghețată.

Totodată, pentru a completa stilul gotic, aceasta este servită în cornete de culoare neagră și este glazurată, după preferințe, cu biscuiți Oreo sau cu topping-uri de toate culorile.

Cei mai mulți susțin că preferă să-și asorteze înghețata cu topping-uri cât mai colorate pentru ca efectul vizual să fie unul de senzație. Ba chiar există un sortiment numit „Lacrimile Unicornului”.

Înghețată Neagră Înghețată neagră

Cei care au încercat noul desert spun că este extrem de delicios, însă că după ce îl consumi te trezești cu dinții și limba înnegrite.

Din păcate, înghețata neagră nu poate fi achiziționată decât din două magazine din Statele Unite, respectiv Little Damage Ice Cream Shop din Los Angeles și Morgenstern’s Finest Icea Cream din New York.

Referitor la prețul desertului care face valuri mari pe rețelele de socializare, putem spune că acesta nu este foarte mare. O astfel de înghețată se vinde cu 10 dolari, suma variind în funcție de topping-urile alese de cumpărător.

Citește și:

Cele mai bune alimente pentru creier! Iată cum îți poți îmbunătăți funcțiile cognitive


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.